Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο κ. Λατινόπουλος με ενημέρωσε οτι δε θα κάνουμε μαθήματα μεχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι εξετάσεις για το μάθημα του κ. Θεοδωσίου θα δωθούν κανονικά αυριο. Ενημερώθηκα οτι ο κ. Νταρακάς είπε οτι το μαθημά του θα δωθεί μετά τις γιορτές. Για τις εξετάσεις του κ.Κρεστενίτη καλό είναι να συνεννοηθείτε μαζί του για το πότε θα γίνουν.

Πιθανόν την βδομάδα που έπρεπε να παραδώσουμε εργασίες, να κάνουμε μαθήματα για να αναπληρώσουμε τις μέρες που χάσαμε και επιπλέον να παραταθεί το εξάμηνο ακόμα μία βδομάδα. Μάλλον με τα νέα δεδομένα να μην έχουμε κενό 1 βδομάδα πριν τις εξετάσεις μας.

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!!!

12 σχόλια:

ΜΗΔ είπε...

Ωραία!! Το 2008 θα βγει ξεκούραστο ... Και μετα θυμώνουν μερικοί με τον Αγγλο πρέσβη οτι όλες οι ακαδημαικέσ χρονιέςτης νέας χιλιετίας στην Ελλάδα είναι κουτσουρεμένες... Αντε καλα μας Χριστούγεννα ...

Maria Ts. είπε...

Άντε καλές γιορτές σε όλους και μην τρελαίνεστε!
Θα διαβάσουμε σε κάθε μάθημα ότι μας έχουν πει και ότι έχουν προλάβει να μας παραδώσουν.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.όσον αφορά τις εργασίες, για αυτές που γνωρίζουμε κάνουμε ότι μπορούμε.Για όλες τις άλλες δεν έχουμε καμία ευθύνη.Οι καθηγητές ας τα κανονίσουν όπως καταλαβαίνουν.
ΑΑΑΑ!Την Παρασκευή πάρτυ στης Ηλλιάννας για να χαιρετηθούμε!Όσοι πιστοί προσέλθετε!

rationalist είπε...

Επιτέλους μπόρεσα να κάνω log-in μετά από μέρες!
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν!:D

alex.00 είπε...

Yay! Tέλεια! I LUV PPVA!

Οχι την Παρακευή ρε...το παρτυ...

Bax είπε...

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Να περάσετε καλά όπου και αν πάτε.

Κατερίνα Β. είπε...

Καλές γιορτές σε όλους.. Εύχομαι να περάσετε όλοι σας πολύ όμορφα όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε.. Μην ξεχάσετε το πάρτυ!

ΜΗΔ είπε...

Πού είναι η Ηλιάννα?Γαιτι δεν κάνει η ίδια κάλεσμα ? οεο?

Κατερίνα Β. είπε...

Η Ηλιάννα απλά δεν έχει internet σπίτι. Εξάλλου το κανονίσαμε περισσότερα άτομα και η Ηλιάννα προσέφερε το σπίτι. Γι'αυτό και όσοι έρθουν καλό θα είναι να φέρουν κάτι(π.χ. ποτά, αναψυκτικά,χυμούς, τίποτα για φαί από τα χεράκια τους και τέτοια). Αυτά..

rationalist είπε...

Ρε ΠΠΒΑ ανταγωνίζεστε το ΠΑΡΤΥ μου? χαχαχαχα
Την ίδια μέρα παίζω μουσική για μία και μοναδική φορά στο Bar SINDETIRAS Βογατσικού 4(Το παλιό Daily, κάτω από το ARTHOUSE), εκεί λέω να γιορτάσω και τα γενέθλια μου. Για ξεκινάτε τους συνδυασμούς…

Marina G. είπε...

ΠΠΒΑ!!!Ευχομαι κι εγω καλές γιορτες και καλη ξεκουραση σε ολους!
Παρασκευη θα φυγω απο Θεσσαλονικη οποτε δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω στο παρτυ μας..Ευελπιστω η ημερομηνια του παρτυ να μην ειναι οριστικη και να παιζει και η Πεμπτη ως πιθανη ημερα.Αν βολεψει φυσικα και την οικοδεσποτισσα..:)
Αν τελικα δεν σας δω καλα να περασετε παιδια!

rationalist είπε...

Σήμερα μετά από συνεννόηση το ΠΠΒΑ έχει συνάντηση στις 21:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου(Αριστοτέλους με Εγνατίας). Τα λέμε εκεί.

Κατερινάκι είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χαρά!